Gastropub Tuulensuu *****


Puutarhakatu 16, p. (03) 2141 553
www.gastropub.net/tuulensuu/

Avoinna: ma-ti 12-02(24), ke-la 12-02, su 17-24
Keittiö ma-la 12-24, su 17-24
Hanasta: 11 pullosta: lähes 200, joista osa on omatuontioluita

Kaupungin laajin valikoima begialaisia oluita. Galliaan painottuva vaihtuva ruokalista sisältää myös oluessa tehtyjä annoksia. Levollinen paikka nauttia hyvää olutta ja laadukasta ruokaa.

Gastropub Tuulensuu sijaitsee pääkirjaston lähellä Puutarhakadun ja Hämeenpuiston risteyksessä. Ravintola luo rauhallisen vaikutelman.

Belgialaisten oluiden valikoima on Tampereen laajin: normaalisti hyvällä maulla valittuja belgialaisoluita on 60, ja valikoimaa nostaa teemaviikot ja erikoiserät. Lisäksi tarjolla on valikoituja paloja muita oluita. Osa olutmerkeistä on nähtävissä lasikaapissa. Täydellinen olutlista on tarjolla painetussa hinnastossa. Pienissä hanaoluissa on sama litrahinta kuin isoissa. Vakiohanojen lisäksi on vaihtuvia erikoisoluthanoja, joista yhdessä on usein Cantillonin olutta.

Ruokalista käsittää mereneläviä sekä liha- ja kasvisannoksia. Kaikille annoksille on annettu olut- ja viinisuositus. Osassa annoksia on käytetty olutta tai viiniä raaka-aineena. Joukossa on myös pikkupurtavaa sekä palanpainiketta. Ravintola on tosinaan täynnä viikonloppuiltaisin, jolloin ryhmien kannattaa tehdä pöytävaraus.

Tarjolla on myös hyvä valikoima viinejä, tummia rommeja, viskejä ja vähittäismyyntihintaisia sikareita. Portviiniä ja samppanjaa myydään myös laseittain.

Kattavat hinnastot auttavat tekemään tilauksia. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta auttaa valinnoissa.

Jukeboksi, ei televisiota. Erittäin pieni terassi. Samaan yritysketjuun kuuluvat myös O'Hara's Freehouse, Gastropub Praha, Gastropub Nordic ja Gastropub Soho.