Pub Kahdet Kasvot ****


Kauppakatu 14, p. (03) 222 9032
http://www.naamat.fi/
naamat@naamat.fi

Avoinna: ma 16-23, ti-to 16-01, pe-la 16-02, su suljettu
Hanasta: 12 pullosta: lähes 100, joista osa on omatuntioluita

Elegantti ravintola, josta henkii belgialainen ilmapiiri. Huolella valittu olutvalikoima. Oivallinen paikka rentoutua laadukkaan oluen parissa!

Tyylikäs illanviettopaikka, joka ei kuitenkaan sorru liikaan trendikkyyteen. Oivallinen sijainti ydinkeskustassa. Erityisesti talven tuiskuissa mieltä lämmittää paikan ilmapiiri.

Olutvalikoima on laajuudeltaan hyvää keskitasoa kattaen kaikki tunnetuimmat oluttyypit. Valikoima on hyvällä maulla muodostettu, mutta hieman yllätyksetön ja kaikkein suurimmat 'herkut' puuttuvat. Kuukausittain vaihtuva hanaolut hyvien olutravintoloiden tapaan. Vakinainen henkilökunta on asiantuntevaa. Omatuontioluet tuovat mukavan lisän valikoimaan.

Kahdessa kerroksessa sijaiseva ravintola on kahvilatyylinen ja hyvin hillityn oloinen. Arkisin oivallinen paikka nauttia tuopillinen rauhassa ja lukea päivän lehdet, joskin viikonloppuisin meno tahtoo yltyä. Alakertaa voi varata yksityistapahtumiin 30 hengelle.

Musiikki pitkälti 70- ja 80-luvun aikuisrockia. Yläkerrassa on TV, mutta se on sijoitettu takanurkkaan ja se on yleensä äänettömällä. Oluiden lisäksi trendikäs viski- ja siiderivalikoima. Tiskiltä saa lainaksi useita lautapelejä. Erikoiskiitoksen ansaitsee ajan tasalla olevat, pöydistä löytyvät olutlistat.